- QUIENES SOMOS - ORGANIGRAMA - COMO ASOCIARSE - EMPRESAS ASOCIADAS - AUDITORIAS Y CALIFICACIONES - FORMACIÓN DE ALTERNANCIA - ACTUALIDAD - CONTACTA

Ambient Control de Plagues, S.L.

Des de l’any 1.988, la nostra empresa presta serveis de control de plagues, es especialista plagues urbanes i fitosanitàries, i amb un equip de professionals amb una amplia formació i experiència que avala l’èxit dels nostres serveis.

ÁREAS: Otros.

Presentación

Els nostres serveis, els podem oferir:
- Desinfecció – Desratització -Desinsectació (paneroles, formigues, xinxes, paparres, vespes, mosquits, mosques, …)
- Protecció de la fusta: Tèrmits, corcs, altres insectes xilòfags
- Legionel·la
- Control de coloms
- Serveis fitosanitaris:
o Processionària del Pi
o Morrut de la palmera
o Eliminació de males herbes

Els nostres procediments de treball estan avalats per les certificacions ISO 9001:2015 de Qualitat i ISO 14001:20115 de Medi Ambient, així com per la normativa europea en matèria de control de plagues amb la norma ISO-EN 16636.

Entre els nostres clients hi ha: Industria, industria alimentaria, administració pública, hoteleria, administradors de finques, comunitats de veïns, urbanitzacions, centres educatius, comerç i oficines, particulars.

Àrea Geogràfica: Donem servei a tot Catalunya, i tenim acords especials per donar servei a tot l’àmbit de la península Ibèrica. Podem atendre’ls a les nostres oficines de:

BARCELONA: 93 142 63 90 – 93 346 31 21
TARRAGONA: 977 82 43 73

Web:

Áreas de negocio: Otros.

Datos de contacto
Pol. Industrial Les Tàpies.
Martí y Franqués, nº18
43891
L' Hospitalet de l'Infant (Tarragona)

AEST utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Si sigues navegando entendemos que lo aceptas. Más información